dimarts, 8 de febrer del 2011

Petició d'adhesió d'entitats i persones al manifest per a que les persones cegues poguem votar de forma secreta i autònoma a les eleccions municipals


Des de l'Associació Catalana per a la Integració del Cec us demanem la vostra col•laboració per tal d'aconseguir un dret fonamental.
Es tracta d'aconseguir que les persones cegues poguem votar amb algun sistema autònom i secret a les eleccions municipals.


La nostra entitat va aconseguir que es modifiqués la llei electoral l'any 2007 i a partir de 2008 hem pogut votar sense ajuda a les eleccions generals, autonòmiques i europees, però les municipals, les més properes al ciutadà, han quedat sense regular.

Necessitem el màxim de suports d'entitats, institucions i persones a títol individual. Per aquest motiu,us demanem que us adheriu al manifest que trobareu al web
www.votoaccesible.com
i que feu la màxima difusió d'aquesta petició.

Només seran un parell de minuts per a omplir un formulario on es demanarà el vostre nom i cognoms, dni i mail. EN el cas de les entitats, també el cif, és clar.

D'altra banda, al mateix web
http://www.votoaccesible.com
Trobareu un model de moció en català i castellà per a fer arribar als ajuntaments dels vostres municipis, per tal que l'aprovin i la facin arribar al govern.
De moment, municipis com Barcelona, Saragossa, Igualada, amposta, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Rubí o Sant vicenç dels Horts ja ho han fet.
Si coneixeu un regidor, alcalde, etc. feu-li saber que duem a terme aquesta campanya!

Moltes gràcies per la vostra col•laboració i el vostre temps!
Entre tots ho aconseguirem!