dilluns, 7 de febrer del 2011

Cerdanyola, solidària amb els malalts d'esclerosi múltiple


Entitats del municipi i ciutadania en general es van involucrar en el FEM Gala, la recaptació del qual, 1.000 euros, es destinarà íntegrament a la Fundació per a la investigació.
Un dels impulsors de la gala, Xavier Cases, fa un balanç força positiu de l’espectacle, especialment per la tasca de conscienciació social.

Pel que fa a la qualitat dels grups i entitats participants, Cases assegura que va ser excepcional, fent especial incidència en l’actuació d’un grup de dansa de la Fundació Psico-Art, de persones amb discapacitats intel·lectuals, i el grup local Gedecé Dansa que va interpretar, sense paraules, les emocions i sentiments d’una persona amb esclerosi múltiple.

Xavier Cases agraeix la participació d’entitats, grups i ciutadans i no descarta la possibilitat de repetir l’experiència en el futur, tot i que el plantejament inicial seria el d’una gala bianual.

Els voluntaris de la Fundació Esclerosi Múltiple tenen una pròxima cita, la del Mulla’t, una campanya que, com cada any, tindrà lloc al mes de juliol. Tot i que encara queden molts mesos per davant, Xavier Cases fa una crida a la participació.


Fon: Cerdanyola.info