divendres, 11 de juny del 2010

Ricardo Arroyo, nou ambaixador de l'ONU


Ricardo Arroyo, veí de Cerdanyola i creador de la Fundació Yo soy sensible, ha estat nomenat ambaixador espanyol de l’ONU en defensa dels drets dels infants amb discapacitats. Les Nacions Unides ja l'han notificat la distinció i l’han convidat a un acte que se celebrarà a Nova York el proper 25 de juny en el que haurà de recollir les credencials que el validen com a ambaixador.

El cerdanyolenc Ricardo Arroyo ha estat proposat com a ambaixador de l'ONU per la seva tasca de conscienciació ciutadana al grup que ell mateix va crear a la xarxa social Facebook que rep el nom de Yo soy sensible y tú? Aquesta tasca ha comportat també la creació d’una fundació que actualment compta amb molts suports socials i institucionals.

Ricardo Arroyo es mostra molt satisfet per aquesta distinció i explica que, a partir d’ara, haurà de vetllar pel compliment a Espanya de la carta europea dels drets de les persones amb discapacitats que van signar ara fa dos anys tots els estats membres.

Per poder desenvolupar aquest treball, Ricardo Arroyo no estarà sol; comptarà amb el suport d’un ampli equip de persones que l’han estat acompanyant en aquesta trajectòria de defensa dels drets dels infants amb discapacitats.

Arroyo afirma que altre dels seus grans reptes és aconseguir que la Fundación Yo Soy Sensible es continuï expandint. De moment, segons assegura, estan tenint molts bons resultats. Sense anar més lluny, només fa uns dies que el cantant Bertín Osborne es posava en contacte amb Ricardo Arroyo per comptar amb la seva participació en una gala benèfica.

El nou ambaixador de l’ONU també assenyala com a un altre gran objectiu crear un punt d'informació i assessorament i la construcció d'habitacions sensorials per als nens amb discapacitats; unes sales que, segons indica, suposen un gran avenç per als infants afectats en el seu camí cap a la integració en la societat.

Ricardo Arroyo recorda que la participació ciutadana és fonamental per poder tirar endavant totes aquestes iniciatives. Arroyo convida tothom a visitar el perfil de la Fundació i del grup Yo soy sensible y tú? en la xarxa social Facebook.

Actualment, aquest grup compta amb gairebé 8 mil persones adherides i el col·lectiu continua creixent dia a dia.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Podrieu posar algun enllaç de la mateixa ONU que demostri que aquest senyor ha tingut aquest nomenament? És ben curiós però jo no hi he trobat res.
Gràcies.

david ha dit...

QUIERO INFORMAR A TODOS LOS MIEMBROS
DE LA SUPUESTA FUNDACIÓN "YO SOY SENSIBLE"
Y LA GENTE QUE APOYA A RICARDO ARROYO
COMO EMBAJADOR DE LA ONU, QUE SEPA QUE TODO
ES MENTIRA: NI HAY FUNDACIÓN NI NUNCA
HA DEMOSTRADO NUNCA NADA DE LA ONU.
MUCHAS PERSONAS HEMOS SIDO ENGAÑADAS
POR ÉL SIN SABER AÚN EL PORQUE...
TODO LO DE LA ONU ES FALSO Y DE LA FUNDACION
TAMBIÉN. SI OS FIJAIS HA SACADO HASTA LO
DEL EURO DE MUTUAM YA QUE ESTA INTENTANDO
ESCONDER TODO.
POR FAVOR, ABANDONAR LAS PAGINAS Y DENUNCIARLA HABER SI HAY SUERTE Y FACEBOOK SE LA CIERRA.