dimarts, 15 de juny del 2010

ACTE REIVINDICATIU AL CENTRE COMERCIAL “EL CENTRE DE LA VILA”

Cartes al director

Les persones amb diversitat funcional que vivim a la Vila Olímpica o en el districte Sant Martí fa anys que demanem una adaptació de la botonera de l’ascensor del centre comercial, “el Centre de la Vila”, per tal que el puguem fer servir.

Les reunions amb el gerent del centre comercial, el senyor Agustí Parra Gallego, així com les cartes dirigides al districte “Sant Martí” no han servit de res. Les persones amb mobilitat reduïda continuem sense poder fer servir l’ascensor, perquè no és adaptat.

No poder fer servir l’ascensor significa per a nosaltres no poder anar a comprar al supermercat, o a altres botigues, ni anar a cap bar, restaurant i cines que es troben tots ells a la planta -1.

Pensem que, avui dia, en què ja està aprovada una llei d’accessibilitat i, que el 3 de desembre de 2007, Espanya va ratificar la Convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat i que alguns dels seus principis són:

- La independència de les persones
- La no discriminació
- La participació i inclusió plena i efectiva a la societat
- La igualtat d’oportunitats
- L’accessibilitat

És greu i no es pot consentir que les persones amb diversitat funcional continuem sent discriminades i apartades de la vida social, per manca d’una adaptació d’una botonera, en aquest cas.

Per això, hem decidit fer una protesta i una acció reivindicativa aturant l’ascensor, el proper 18 de juny, divendres, a les 12h del matí.

entrades : c. Salvador Espriu, 61
av. Icària, 164-166
av. Icària – c. Arquitecte Sert

Vila Olímpica – Barcelona

Voldríem que el seu mitjà de comunicació fos present a l’acte, per poder informar d’aquest fet a tots els ciutadans i ciutadanes i fer difusió de la notícia, per tal que puguem aconseguir l’adaptació de la botonera de l’ascensor.
Gràcies

Cordialment
Mati Febrer (persona amb diversitat funcional)
matifebrer@gmail.com