dimarts, 4 de maig del 2010

6 de maig Col·lecta Anual contra el càncer a Barcelona

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) – Junta de Barcelona organitza el proper dijous 6 de maig la Col·lecta Anual a la ciutat de Barcelona. L’activitat comptarà amb la participació més de 100 taules petitòries i més de 1.000 voluntaris, que repartits per tota la ciutat, entre les 9.00h i les 20.00h, recaptaran fons per a la lluita contra el càncer. Els mitjans queden convocats entre les 11.00 i les 12.30h a la Carpa Institucional de l’aecc, situada al Passeig de Gràcia, 43 (cantonada c.Aragó – Barcelona), on han estat convidats persones conegudes dels diferents sectors de la societat, a fi que participin de les activitats d’aquest any (Joan Ridao, Beth, Dolors Montserrat, Ingrid Rubio, Gloria Renom, Albert Rivera, Gerard Quintana, Maria Vasco, entre d’altres).



Enguany, l’acte comptarà amb la peculiaritat i impacte visual d’un Bus Solidari, que sota el lema de la campanya “Units Contra el Càncer”, difondrà als ciutadans de Barcelona la importància de la seva aportació a l’entitat per la lluita contra el càncer recorrent diversos punts de la ciutat. Aquesta acció ha estat possible gràcies a la col·laboració de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que ha cedit a l’aecc un Bus Turístic pel dia de la Col·lecta.



El recorregut de l’autobús constarà de 6 parades, una de les quals serà la parada del Passeig de Gràcia,43 (cantonada c. Aragó – Barcelona), on hi haurà ubicada la carpa institucional de l’aecc a les 11 h. i on comptarà amb la participació de persones de relleu social i polític. La carpa disposarà d’un espai d’exposició, una taula per fer donatius i un espai per poder atendre als mitjans de comunicació.



Aquest any la col·lecta de l’aecc – Junta de Barcelona, també compta amb la col·laboració d’empreses i institucions que organitzen col·lectes solidàries a les seves entitats, per a la lluita contra el càncer.



Les persones que no puguin col·laborar mitjançant un donatiu en una de les taules petitòries, també podran col·laborar mitjançant les següents alternatives:



- Mitjançant una transferència bancària: Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa N. 2100 0814 07 0200769813. Indicant-hi nom i concepte.

- Les persones que siguin de Vodafone, poden col·laborar enviant un SMS al 28052 amb la paraula CANCER. Per cada missatge s’estarà fent una aportació de 1,2€ (per a més informació consulteu el següent vincle).



La captació de fons mitjançant la Col·lecta anual contra el càncer és fonamental per a que l’associació pugui dur a terme la seva missió.



Acte: Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) Junta de Barcelona
Dia: Dijous 6 de maig de 2009
Hora: De 9.00h a 20.00h
Lloc: Més de 100 taules petitòries repartides per tot Barcelona (veure mapa interactiu)