dilluns, 20 d’abril del 2009

MULLA'T i CORRE PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE - 26 d'abril de 2009



El diumenge dia 26 d’abril de nou el Circuit de Montmeló acollirà les curses solidàries per L´ESCLEROSI MÚLTIPLE.
Un any més la nostra entitat participa en l’organització del CORRE I MULLA´T PER L´ESCLEROSI MULTIPLE.


Reglamentació:

1-Es tracta d’una cursa solidària. El preu de la inscripció serà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple.

2-Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària de tots/totes els/les ciutadans/nes, i la participació és oberta a tothom. Malgrat això, s’entregaran guardons als tres
primers classificats (homes i dones), de cada cursa.

3-Les curses atlètiques estaran controlades per jutges de la FCA i el control de temps, pel sistema de xip (excepte la milla on el control serà manual).

4-Les inscripcions es tancaran:

- botigues – el divendres, 17 d’abril a les 19h
- internet - el dimecres, 22 d’abril a les 20h

El mateix dia de la cursa, es faran inscripcions fins a les 9:00h (abans de l’inici de la 1ª cursa).

Atenció !! Els inscrits al mateix dia de la cursa, no gaudiran de xip, sols dorsal de participació, per tant no entraran a la classificació per temps, però sí en la llista de participació.

ES RECOMANABLE FER LA INSCRIPCIÓ ANTICIPADAMENT.
.
5-Els dorsals i xips es recolliran el mateix dia 26 d’abril, al circuit de Catalunya, fins a 1/2 hora abans de l’inici de la cursa.

6-Cada participant rebrà una bossa amb una samarreta commemorativa de la prova- i altres obsequis, amb la devolució del xip (els no propietaris de xip groc).

7-L’organització declina tota responsabilitat en quant als perjudicis que la prova pogués ocasionar als participants. L’organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil.

8-La inscripció comporta l’acceptació d’aquesta normativa, la seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per la Comissió Organitzadora.