dimarts, 17 de febrer del 2009

La Creu Roja distribueix 3 manuals específics de primers auxilis a través dels supermercats Bon Preu


Els manuals expliquen nocions bàsiques de primers auxilis i com portar-los a terme amb els nadons i la infància i en l'àmbit esportiu

La Creu Roja ha ampliat els canals de distribució de tres dels manuals específics de primers auxilis que ha editat recentment. En concret, posa a la venda tres guies dedicades a les nocions bàsiques dels primers auxilis i dos més que expliquen com portar-los a terme amb els nadons i la infància i en l'àmbit esportiu a través dels establiments de Bon Preu arreu de Catalunya. Aquest increment de la distribució dels tres manuals ha estat possible gràcies a un recent acord entre la Creu Roja i aquesta cadena de supermercats.

Els manuals titulats "Primers auxilis en nadons i nens", "Primers auxilis a l'esport" i "Primers auxilis bàsics" es poden adquirir en un total de 50 establiments de Bon Preu de tot Catalunya. El preu de venda al públic d'aquestes guies és de 12 euros.


En aquestes tres guies, s'explica de forma didàctica com cal actuar en situacions d'emergència per ajudar les persones afectades per un accident o per una malaltia amb indicacions específiques sobre com atendre els lactants i la infància, els esportistes i qualsevol persona en general, respectivament. El contingut d'aquestes publicacions, il·lustrades amb gràfics i imatges, són de fàcil comprensió i van dirigides a les persones que hagin d'actuar en primera instància davant d'una situació d'emergència, així com al públic en general.

A més dels tres manuals que es distribueixen a través dels supermercats Bon Preu, la Creu Roja ha editat recentment tres guies més dedicades a la pràctica dels primers auxilis a la llar, en entorns naturals i en l'atenció a la gent gran. Amb aquestes sis noves guies, el catàleg de material didàctic de formació de la Creu Roja ja compta amb un total de 14 manuals específics de primers auxilis.