divendres, 2 de gener del 2009

Geli vol endurir la llei antitabac

Quan fa tres anys de la llei antitabac, la consellera de Salut, Marina Geli, ha anunciat que està treballant amb el Govern central per endurir l'actual legislació. Ja fa temps que l'executiu català s'ha plantejat ser més restrictiu amb la normativa, però ha deixat ben clar que en cap cas farà aquest enduriment en solitari. “El que cal fer és continuar buscant consens” per fer-ho extensiu a Espanya i fins i tot a Europa, ha declarat Geli.



La consellera s'ha mostrat satisfeta de l'aplicació de la llei antitabac, que enduria la normativa i impedia fumar a molts locals públics. En aquest sentit, ha explicat que “s'està negociant amb el sector de l'hostaleria, però ells creuen que el canvi legal hauria de ser emparat per Espanya o fins i tot la Unió Europea”.

“Les raons són de salut pública perquè ara com ara molts treballadors de locals petits són fumadors passius”, ha assenyalat.


--------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta nit, d'onze a dotze, més. A Barcelona Televisió (que es pot veure en directe i en diferit per internet a BTV) es qüestiona la Llei del Tabac en un debat plural on està representat el sector de l'oci nocturn, dels estanquers, dels cantants, de la salut pública i l'administració.

A més, podeu votar al blog del programa si cal que la normativa sigui més restrictiva: http://blog.barcelonatv.cat/elsunsielsaltres