dilluns, 17 de novembre del 2008

COCARMI presenta un estudi pioner a Catalunya

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, COCARMI, presenta en roda de premsa aquest dijous 20 de novembre, a les 12h, a la Sala de Conferències de l’Edifici ONCE Catalunya (6a planta), l’Estudi sobre el nivell de compliment de la Llei d’Integració Social de les Persones amb Discapacitat (LISMI) a la Generalitat. Aquesta recerca, pionera a Catalunya, posa de manifest quin és el percentatge de llocs de treball de la Generalitat ocupats per persones amb discapacitat així com la tendència d’inserció durant els últims tres anys.

L’estudi, amb una complerta descripció i interpretació de dades, serà presentat per Raimon Jané, membre del Comitè Executiu de COCARMI. A la taula també hi seran presents, Toni Fernàndez de Cora, coordinadora de COCARMI, i Imma Alemany, consultora de Projectes d'Accessibilitat de Desenvolupament Comunitari, entitat a la qual COCARMI ha encarregat la realització d’aquesta recerca.


RODA DE PREMSA

Dia i hora
Dijous 20 de novembre, a les 12h
Lloc
Edifici ONCE Catalunya, 6a planta, Sala de Conferències
Tema
Presentació de l’Estudi sobre el nivell de compliment de la Llei d’Integració Social de les Persones amb Discapacitat (LISMI) a la Generalitat.

Sobre COCARMI...
Segons l’Institut Nacional d’Estadística, un 9% de la població té algun tipus de discapacitat. A Catalunya, l’entitat més representativa del sector és el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, COCARMI, una plataforma de la qual en formen part: APPS (Federació Catalana Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual), COCEMFE CATALUNYA (Confederació Catalana de Persones amb Discapacitat Física), FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya), ACAPPS (Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes), FECAFAMM (Federació Catalana d'Associacions de Familiars de Malalts Mentals) i ONCE.