dilluns, 21 de juliol de 2008

Leonardo Pérez, membre de l'assemblea local de Creu Roja, rep la Medalla d'Honor de la CarreteraL'Associació Espanyola de la Carretera ha guardonat amb la medalla d'honor a aquest cerdanyolenc que ha dedicat més de 30 anys de la seva vida a Creu Roja, primer com a voluntari i després com a professional.

Un veí cerdanyolenc voluntari de l’assemblea local de la Creu Roja i membre del comitè de la direcció local, Leonardo Pérez, més conegut com a Tito, ha rebut la Medalla d’Honor de la Carretera. Aquesta distinció, que concedeix l’Associació Espanyola de la Carretera, reconeix el treball de Tito als serveis d’emergència en carretera de Creu Roja des de fa més de 30 anys.

Leonardo Pérez va començar a Creu Roja l’any 1972 com a voluntari. Poc a poc es va anar formant com a conductor en tot tipus de serveis de socors i posteriorment va passar a ser professional. Des de l’assemblea local el descriuen com a una persona amb molt bon humor, cordial i responsable; una persona estimada per tots i un gran home.

El propi Tito s’ha mostrat molt satisfet per aquest guardó que reconeix la seva tasca i agraeix molt especialment el suport dels seus companys i voluntaris.

Més de 30 anys de dedicació

Leonardo Pérez s’ha jubilat aquest mateix any però continua al peu del canó ja que és voluntari i membre del comitè de la direcció local. Pérez, afirma sentir una gran amor per la seva feina i aquesta estima és la que li han fet mantenir-se a Creu Roja durant més de 30 anys.

Tito ha prestat auxili a molts sinistres, no només locals sinó també provincials i autonòmics. Segons ell, molts d’aquests sinistres els recordarà de per vida.

Des de la seva nova condició de voluntari i membre del comitè, Leonardo Pérez es mostra convençut de que el futur de Creu Roja està garantit ja que continua havent moltes persones disposades a col·laborar i ajudar als altres desinteressadament.

Leonardo Pérez va recollir la seva medalla el passat mes de juny en un acte en el que es van lliurar altres 35 distincions. De totes elles, la que va rebre Tito és l’única que es va concedir a un membre de Creu Roja Espanyola.