dilluns, 28 de febrer del 2011

ECOM participa a la II Festa Uncopdemà del Tibidabo


El proper diumenge 20 de març ECOM participarà, a partir de les 11 hores, a la II Festa Uncopdemà, una iniciativa impulsada per la Fundació Real Dreams, que tindrà lloc al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Es tracta d’una festa solidària que té l’objectiu de donar a conèixer què fan diferents ONG’s que treballen en l’àmbit de la infància.
En aquesta festa, a banda de poder gaudir de les atraccions tradicionals del parc, les persones que se sumin a la festa podran disfrutar també amb diferents espectacles i activitats de sensibilització. ECOM hi serà present amb el seu espectable de titelles ‘Companys de barri’, així com altres activitats de sensibilització, entre elles, un circuit de catires de rodes.

Les persones que se sumin a aquesta festa poden fer una aportació solidària comprant uns guants solidaris que tenen un cost de 6 euros. Qui ho faci es beneficiarà d’importants descomptes en el preu de l’entrada al parc (els nens menors de 8 anys podran entrar gratuïtament, i els de més de 8 anys i els adults hauran de pagar 15 euros). Les tarifes normals del parc són: 9 euros per menors de 8 anys, i 25 euros per a més grans de 8 anys i adults.

A banda d’ECOM, també participen en aquesta iniciativa Acción contra el Hambre, la Fundación Privada Jubert Figueras, la Fundació el Somni dels Nens, Adana Fundació, FUNDESO i la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina.