dimarts, 7 de desembre del 2010

Terrassa inaugura un nou Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i la diputada d'Infraestructures, Anna Hernández, inauguren el dijous, 9 de desembre, l'Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran, instal·lat a la Zona Esportiva municipal de Can Jofresa. A l'acte hi participarà un col·lectiu de gent gran de la ciutat que farà una sessió pràctica a càrrec d'una fisioterapeuta que els orientarà sobre la correcta utilització.
L'Espai Lúdic i de Salut de Can Jofresa consta de 15 elements diferents per facilitar la pràctica d'exercicis suaus, especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques de la gent gran, contribuint a la millora del seu benestar.

La Diputació de Barcelona, que cedeix aquests equipaments als ajuntaments, haurà instal·lat aquesta primavera 207 a tota la província, amb una inversió d'aquest mandat (2007 – 2011) de 1,6 MEUR. A Terrassa, és el segon espai lúdic i de salut que es posa en marxa, ja que la gent gran disposa d'una altra instal·lació similar a la Plaça del Cementiri Vell. La Diputació també facilita el material de difusió i comunicació i assumeix la formació dels monitors responsables de les sessions guiades de dinamització entre la gent gran.