divendres, 19 de novembre de 2010

Comunicat de premsa


Al cineclub Xiscnèfils, de la XISC, ens omple de goig poder anunciar la projecció de la pel·lícula
"Bicicleta, cullera, poma" de Carles Bosch.
Aquest film explica com a la tardor de 2007, a Pasqual Maragall se li diagnostica Alzheimer. Com superat el cop inicial, ell i la seva família inicien una croada contra la malaltia, i des del primer moment, aquesta pel·lícula es converteix en testimoni d'excepció. Amb intel·ligència, sinceritat i bon humor, Maragall es deixa retratar juntament amb la seva família i els metges per deixar constància del dia a dia de la seva lluita personal.
Dos anys de seguiment a un pacient excepcional disposat que els científics trobin la cura abans que la xifra de 26 milions de malalts de tot el món es multipliqui per 10. Una pel·lícula dura però optimistamalgrat tot.
Un excel·lent documental que a part del verisme de la història que ens explica, és un film extraordinari que guanya premis a cada dia que passa.
Aquesta projecció la farem en sessió extraordinària, el proper dimarts dia 30,de novembre a l'Ateneu de Cerdanyola, a dos quarts de deu com sempre. Fora de la programació habitual que podeu consultar en el nostre portal.
Els diners recollits, un cop pagades les despeses de la projecció, seran destinades a la lluita contra la malaltia de l'Alzheimer.

Cineclub Xiscnèfils