dilluns, 27 de setembre del 2010

El programa CROMA de l'Autònoma Solidària, seleccionat pels Premis Voluntariat


El Programa CROMA, dedicat a oferir tasques de suport escolar a nens i joves de famílies nouvingudes, ha estat seleccionat com a candidat als Premis Voluntariat que atorga el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. Aquest premi es decideix per votació popular de la ciutadania. Les votacions finalitzaran el 20 d’octubre.

L’objectiu dels Premis Voluntariat, que enguany arriben a la seva 18 edició, és reconèixer socialment i institucionalment el voluntariat i premiar les actuacions d’entitats que contribueixen a construir una societat més justa i solidària. El Programa CROMA és un dels 10 candidats d’aquest premi que es decideix mitjançant la votació ciutadana.

Els voluntaris del Programa CROMA realitzen tasques de suport escolar a nens i joves provinents de famílies nouvingudes. Durant el curs passat, 90 estudiants universitaris van desenvolupar 32 tallers d’estudi col·laborant d’aquesta manera amb 5 escoles de primària i a 4 instituts de secundària de Sabadell, Rubí i Cerdanyola i atenent a més de 300 infants i joves.

La dotació d’aquest premi és de 6.000€ i, en el supòsit que guanyi el programa CROMA, l’import es destinarà al seu desenvolupament, donat que continuarà amb la seva activitat durant aquest curs 2010-11. Totes les persones que vulguin votar poden fer-ho fins el 20 d’octubre. Només es pot fer una vegada donant un correu electrònic i després confirmant la votació fent un clic sobre l’enllaç que rebreu.

Per votar el projecte, cliqueu, busqueu el projecte de la FAS i feu-ho a través del botó habilitat.