dilluns, 24 de maig del 2010

Geli afirma que la crisi no afectarà l'hospital


La consellera de Salut, Marina Geli, ha assegurat a Montcada i Reixac que la crisi no afectarà el procés de construcció de l’hospital Ernest Lluch, tot i que el sector sanitari “també patirà restriccions”. Geli remarca que la decisió de fer l'hospital "està presa".


La consellera ha avançat que al juny es presentarà l’avantprojecte de l’equipament sanitari, que es construirà als terrenys de l’antiga fàbrica Redosa, a la N-150, i que si es compleixen els terminis, les obres començaran l’any vinent “tan aviat com sigui possible”.

Pel que fa a la manifestació convocada per dissabte per la Plataforma en defensa d'una Sanitat Pública i de Qualitat, la consellera remarca el seu respecte a la llibertat d'expressió de tothom, però insisteix que s'ha dialogat amb tothom. Marina Geli remarca que s'ha informat del procés en relació a l'hospital i subratlla que la ciutadania ha d’estar tranquil·la i confiar en què l’hospital serà una realitat”.

Geli ha fet aquestes declaracions amb motiu de la inauguració de la base d’ambulàncies Egara a Montcada i Reixac, una nau de 600 m2 que s’ha habilitat al polígon de la Ferreria, per un milió d’euros, al carrer de l’Electrònica, 10. A la planta baixa s’ubica el parc mòbil, que disposa de 6 ambulàncies per cobrir el servei d’emergències del sector que engloba Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola.