dimarts, 6 d’octubre del 2009

Estats Units comença a vacunar contra la grip A


Els hospitals dels Estats Units van començar aquest dilluns a vacunar contra la grip A. Aquesta campanya és la més massiva de la seva història en la qual es distribuiran 250 milions de dosis per prevenir el virus. Aquestes primeres dosis s'estan distribuint mitjançant un inhalador nasal a dos hospitals d'Indiana i Tennesse.

Els primers en vacunar-se han estat els metges, infermeres i personal d'emergència, d'acord amb les indicacions del govern d'inocular de manera prioritària als treballadors de salut i els grups de més risc de contagi. En total, al llarg d'aquesta setmana, el govern espera garantir l'accés gratuït dels ciutadans a un màxim de 7 milions de vacunes, algunes d'elles en forma d'injecció. Amb aquestes primeres dosis, les autoritats sanitàries del país han posat en marxa un complex esquema preventiu en el qual el govern ha invertit més de 2.000 de dòlars.

La quantitat de recursos que el govern ha invertit a la campanya i la rapidesa amb la qual els laboratoris autoritzats han conclòs el seus treballs han dividit a la població entre l'expectació i la indecisió.

1 comentari:

Avalot ha dit...

La Doctora Sor Teresa Forcades, monja del Monasterio de Monserrat, nos explica los sucesos ocurridos sobre la manipulación de la gripe A, su artificialidad y nos aconseja no vacunarnos.

http://www.ugt-cat.net/subdominis/metges/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=1