dimarts, 9 de juny del 2009

El CB Montcada i Adimir estrenen col·laboració durant l'acte de fi de temporada

El CB Montcada col·laborarà a partir d’ara amb l’entitat de discapacitats Adimir. Les dues associacions han arribat a un acord de suport, els termes del qual encara s’han de concretar, però que consistiran en accions com fer difusió de les activitats d’Adimir, organitzar xerrades sobre la discapacitat i lliurar donacions econòmiques quan sigui possible. La presidenta del CB Montcada, Rosa Olivares, i la vicepresidenta d’Adimir, M. Jesús Aparicio, van presentar ahir l’acord al restaurant Can Piqué, on es va celebrar la festa de fi de temporada del club esportiu, al qual va assistir un centenar de persones. “Feia temps que volíem complementar la Nostra tasca social col·laborant amb alguna entitat i vam escollir Adimir perquè és una de les més actives de Montcada”, ha explicat Olivares. Aparicio va agrair al club “que algú s’enrecordi de nosaltres” i va anunciar que les aportacions econòmiques que rebi del CB Montcada –ahir li van lliurar els primers 300 euros– es destinaran a un projecte de foment del lleure per a infants discapacitats.

Aquesta ha estat la primera temporada del club després que el CB Montcada hagués de renunciar a la categoria EBA. Amb la perspectiva que dóna el temps i després de passar males èpoques, Olivares destaca que “estem satisfets de com ha anat tot i de com les persones vinculades al club han donat suport a la directiva per continuar endavant”. La presidenta de l’entitat també ha valorat positivament com ha funcionat el primer equip, format per jugadors molt joves: “De no saber què passaria amb el conjunt hem acabat a optar a categories superiors”. A nivell esportiu, Olivares ha avançat que l’entrenador del Valentine, Miquel Àngel Cortón, continuarà la temporada vinent en aquest càrrec i a nivell de baixes de jugadors, a hores d’ara està confirmada la d’Unai Abrisqueta.

En el moment dels parlaments, Olivares també va agrair la col·laboració del seu patrocinador, Barnices Valentine, i el suport de l’Ajuntament. En representació del Consistori, el regidor d’Esports, Juan Parra (PSC), va lloar l’empenta que ha mantingut el CB Montcada des que va perdre la categoria fins ara: “El més fàcil hagués estat llençar la tovallola en un moment en què ho estaven passant molt malament, han demostrat la seva vàlua”. L’edil també va destacar l’acord entre el CB Montcada i Adimir, subratllant que “la divisió territorial de Montcada sovint deixa la seva marca en el teixit social, ens felicitem quan dues entitats arriben a acords”.

A l’acte d’ahir, César Montfort es va acomiadar de la direcció tècnica del club –càrrec que ara ocuparà Marc Fabregat– i Ismael Sistrachs, de la coordinació. “Marxo amb molts records personals i destaco, per exemple, la final a Osca amb l’equip EBA”, va destacar Montfort, qui va expressar que sempre ha treballat “per inculcar els jugadors els sentiments de pertinença a un grup i de responsabilitat, conceptes que en la nostra societat actual, tan individualista, sovint s’obliden”. Per la seva banda, Sistrachs va agrair al club, els jugadors i les famílies la confiança que li han dipositat per tirar endavant els projectes, especialment els del planter.