dilluns, 2 de març del 2009

Una poma solidària a favor dels afectats per l'esclerosi múltiple


Cerdanyola podrà col·laborar els propers dies 6 i 7 de març amb els malalts d'esclerosi múltiple comprant una poma als supermercats Condis de la ciutat. Els voluntaris de la Fundació per l'Esclerosi Múltiple tornen a organitzar una nova edició de la campanya 'Una Poma per la Vida'.

Els voluntaris de la Fundació Esclerosi Múltiple a Cerdanyola organitzen, els proper dies 6 i 7 de març, una nova edició de la campanya solidària Una Poma per la Vida. La iniciativa té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte una problemàtica amb la que conviuen prop de 6.000 famílies a Catalunya.

Per a la Mercè Sancho, de la Fundació per l’Escleròsi Múltiple de Catalunya (FEM), aquesta campanya té com a objectiu molt clar la sensibilització de l’opinió pública respecte a aquesta malaltia.

Sancho explica que la campanya es realitzarà a Cerdanyola els propers dies 6 i 7 de març als supermercats Condis on els voluntaris vendran pomes, fruita símbol de salut, amb l’objectiu de recaptar fons econòmics per poder investigar sobre aquesta malaltia i poder mantenir els serveis que ofereix la Fundació.

Val a dir que la poma s’ofereix dins d’un sobre de paper imprès especial per aquesta campanya en el qual s’explica què és la Fundació i el motiu de la campanya. El mateix sobre porta un codi de barres que al passar per caixa l’import de la donació es destina íntegrament a la causa.

Tanmateix, i per tal de dinamitzar aquesta iniciativa, s’ha fet un grup al Facebook, al qual es convida a tothom i que porta com a nom Jo també compraré una poma per la vida.

Els precedents d’aquesta iniciativa sorgeixen l’any 1997, a partir d’una campanya de l’Associació Italiana d’Esclerosi Múltiple, la qual ha permès la creació d’una xarxa de voluntariat, de suport a les persones afectades per aquesta malaltia.