divendres, 13 de març del 2009

El CHC al II Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

El CHC participa al II Congrés del Tercer Sector amb la intervenció com a ponent del Dr. Òscar del Álamo, consultor de CHC CiG, en la taula rodona “La llei de la Dependència i la llei de Serveis Socials: reptes i oportunitats”. El Congrés tindrà lloc al recinte de La Farga de l´Hospitalet els dies 26 i 27 de març.

El Tercer Sector Social és un sector que, progressivament, pren més importància i que ha d´encarar nous reptes davant la crisi econòmica i el procés de desplegament de les noves lleis socials al país. Amb l´objectiu d´afavorir una reflexió col•lectiva sobre els valors, els reptes i les oportunitats del tercer sector social català, s´organitza el II Congrés del Tercer Sector, en el que el CHC participa aportant el seu coneixement entorn aquesta temàtica.
El Dr.Òscar del Álamo, consultor del CHC CiG, presentarà la ponència ´El paper del Tercer Sector i la importància estratègica del servei d´atenció domiciliària en l´àmbit de la dependència a Catalunya´. La seva presentació s´emmarca en la taula rodona “La llei de la Dependència i la llei de Serveis Socials: reptes i oportunitats”, que tindrà lloc el dijous 26 de març, de 16:00 a 17:30 h.