dimarts, 2 de desembre del 2008

La campanya de vacunació contra la grip s'allarga fins el 15 de desembre



Des del Servei d'Atenció Primària de Cerdanyola-Ripollet han constatat que encara queda una bona part de la població sense vacunar i, per aquest motiu, s'allarga la campanya a tots els Centres d'Atenció Primària de la ciutat.

La campanya de vacunació contra la grip s’allargarà als centres d’atenció primària de Cerdanyola fins el proper 15 de desembre.

Segons ha comunicat el Servei d’Atenció Primària de Cerdanyola-Ripollet, la campanya de vacunació antigripal s’està desenvolupant sense incidències i amb un ritme constant. A finals de novembre el percentatge de persones vacunades va augmentar lleugerament sobre les que ho havien fet l’any anterior a la mateixa data. Tot i així, les dades també indiquen que encara una bona part de la població no s’ha vacunat. És per això que s’ha decidit allargar la campanya de vacunació antigripal fins al 15 de desembre.

La vacunació antigripal s’adreça especialment a les persones de 60 anys o més, les internades en institucions, les que pateixen malalties pulmonars i cardíaques cròniques, les diabètiques, les que tenen malalties renals, les embarassades i les immunodeprimides. També es recomana la vacunació a les que poden transmetre la grip a persones d’aquests grups de risc i a les que ofereixen o treballen en serveis essencials a la comunitat.

La vacunació es realitza en tots els centres d’atenció primària, prèvia programació de visita que es pot realitzar a través del telèfon del Call Center 93.728.44.44, al telèfon del centre on es vol sigui administrada o bé al taulell del Servei d’Atenció a l’Usuari del centre d’atenció primària corresponent a l’usuari.