dilluns, 3 de novembre del 2008

·Presentació IOdisgital

El pròxim dia 6 de novembre es farà la presentació de la Web IOdigital a l'Auditori de l'ONCE, aquesta és una proposta d'espai interactiu construïda per a la promoció de la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat i gestionada per persones amb discapacitat.
És una proposta força interessant, les persones que estigueu interessades en assistir a la presentació, hauriau de fer la inscripció durant el dia d'avui.
Us passo la informació sobre la jornada, si no podeu obrir la pàgina o teniu problemes us podeu inscriure a través de:
www.peretarres.org/projectessocials/mails/iodisgital/inscripcions.html



L'Auditori de l'ONCE de Barcelona acollirà la presentació de la web IOdisgital en una jornada gratuïta i oberta a tothom. Aquest espai interactiu s'ha construït amb la intenció de ser una comunitat virtual per a la promoció de la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat. Així, es tracta d'un portal pensat per potenciar l'ús de les noves tecnologies entre les persones amb discapacitat. De fet, el lloc web no és només per a les persones amb discapacitat, sinó que està gestionat per persones amb discapacitat, s'ha dissenyat per ser totalment accessible i presenta continguts que s'actualitzen de forma permanent per donar resposta a les necessitats i interessos informatius de les persones amb discapacitat.http://www.peretarres.org/projectessocials/mails/iodisgital/inscripcions.html