dimecres, 12 de novembre del 2008

Concert de música clàssica a benefici dels programes d'infància de la Creu Roja a Catalunya

L'Orquestra de Cambra SONY de l'Escola Superior de Música de la Fundació Albéniz celebra el 25 de novembre, a l'Auditori de Barcelona, un concert de música clàssica a benefici dels programes d'infància de la Creu Roja a Catalunya.
Durant l'actuació de l'Orquestra de Cambra SONY s'interpretaran peces de Hydn, Mozart i Beethoven en un concert, la recaptació íntegra de la qual, a més de l'aportació de la mateixa quantitat que farà SONY, es destinarà als programes que la Creu Roja realitza amb la infància.



És previst que Pedro V. Navarrete, Conseller Delegat de SONY, i Paloma O'Shea, Presidenta de la Fundació Albéniz, facin lliurament d'aquesta col·laboració a Josep Marquès, President de la Creu Roja a Catalunya, moments abans de l'inici del concert.
Les entrades tenen un preu de 12? i es podem adquirir a Caixa Catalunya fins a una hora abans del concert a les taquilles de l'Auditori.
Aquesta aportació és fruit de la col·laboració entre el Departament de RSC i Col·laboració Empresarial de la Creu Roja a Catalunya i l'empresa SONY.