dimecres, 16 d’abril del 2008

Campi qui pugui presenta una sèrie de programes especials amb motiu del 25 aniversari de CERDANYOLA RÀDIO.


En aquests programes escoltaren entrevistes de gent relacionada amb l’emissora local. També es podran escoltar antigues gravacions com falques, sintonies, indicatius, publicitats i la sèrie radiofònica ESPE (Estudios Superiores Para Españoles presentado por la Academia Aguirre) que feia referencia a Esperanza Aguirre, en aquells temps ministra de Cultura i llamada Espe per Pablo Carbonell en el Caiga Quien Caiga i que en el seu moment van escriure i enregistrat Toni Alvaro i Miquel Puig.

El primer programa s’emetrà el:dilluns dia 21 d’abril (12 a 13 h.) i contarà amb la presència de Josep Maria Cortada “Xaneta” (fundador i ex-dire de CR) en una entrevista registrada per l’espai del campi “Gent de Cerdanyola”. En aquest primer programa recordarem les primeres emissions d’Antena Directa amb les veus de Paco Ezquerra (la primera veu) i las de Mila Melero i José Luis Maqueda en el programa infantil Zanco Panco. En aquest participaren alguns nens que pel seus cognoms reconeixerem ràpidament: Sánchez Braut ó Maranges.
dimarts 22 d’abril: especial Celia Díez (ex-coordinadora d'informatius i actualment responsable de protocol de l'ajuntament de Cerdanyola), ESPE i altres.
dimecres 23 d’abril: jornada maratoniana de Cerdanyola Ràdio.
dijous 24 d’abril: especial Toni Gómez (Cap tècnic de CR), ESPE i “Gent de Cerdanyola” amb Juan Antonio Hidalgo (ex-treballador i col·laborador)
divendres 25 d’abril: especial Xavier Poza (Coordinador d'informatius de CR i del Cerdanyola.info), ESPE i “Gent de Cerdanyola” amb Roberto Sánchez (ex-treballador de CR i actualment en la Cadena SER)
dilluns 28 d’abril: especial Juan Costa i Juan Gómez (realitzadors tècnics de CR), ESPE i altres.
dimarts 29 d’abril: especial María José Ruiz (ex-redactora de CR i actualment responsable de premsa de l'ajuntament de Cerdanyola), ESPE i altres.
dimecres 30 d’abril: especial Jordi Jorba (ex- cap de programes i ex-redactor de CR, actualment al servei de Cultura), ESPE i “Gent de Cerdanyola” amb Gabriel López (ex-coordinador d'esports a CR, actualment ha tornat per seguir treballant en el món esportiu local).
divendres 2 de maig: Rafael Lumbreras (Cap del Servei de Comunicació de l'ajuntament de Cerdanyola i Director de CR), ESPE i “Gent de Cerdanyola” amb José Luis Rodríguez (ex-treballador)
A partir del 5 de maig Campiquipugui tornarà a la normalitat excepte els divendres que continuarem amb els especials del 25 aniversari.
El divendres 9 de maig els convidats seran el Xavier Cases (realitzador tècnic) i Manuel Ibarro (Coordinador de programes de CR) , és a dir, nosaltres mateixos.I divendres a divendres continuarem amb el 25 aniversari i amb més gent de la ràdio (Toni Álvaro, Mònica González, Marga Almagro, Pitu Castells, Rosa Cervantes, Xavier Mata, etc .....)

Salut!

Campiquipugui