diumenge, 23 de setembre del 2007

Receptes per als qui són al·lèrgics al gluten


Amb gust i sense gluten
és un receptari imprescindible per a tots aquells a qui el diagnòstic d'una al·lèrgia o una intolerància els condiciona la dieta. Inclou receptes delicioses per a persones amb intolerància al gluten, al sucre i als làctics. Plats fàcils de fer i que sorprenen els paladars més exigents. L'autora demostra que el fet d'haver de limitar alguns ingredients bàsics no és un obstacle per a la bona cuina. En aquest llibre, el lector trobarà receptes ràpides de preparar, gustoses, saludables, i, sobretot, que fan profit a tothom.


Beatrice Askanazy, nascuda a Caracas i de nacionalitat alemanya, viu des de fa quaranta-tres anys a Barcelona, on va estudiar arquitectura. Ha dirigit la secció de projectes d'una de les empreses catalanes d'il·luminació de més renom i també ha treballat de directora de producte per a una prestigiosa marca de mobiliari de cuines. Actualment dirigeix la seva pròpia empresa d'interiorisme. Aficionada des de ben jove a la cuina, i a causa del diagnòstic de certes intoleràncies alimentàries, es va introduir en el món de la nutrició i la dietètica.

Amb gust i sense gluten
l'ha publicat enguany l'editorial MINA, a la col·lecció Sal i Pebre, número 9. Té 104 pàgines.