dimarts, 19 de juny del 2007

Es constitueix la Taula de la Mobilitat de la UAB

El dia 19 de juny ha tingut lloc la constitució de la Taula de la Mobilitat de la UAB. L'acte, que ha tingut lloc a les 12,15 hores, a la sala de Juntes de l'edifici del Rectorat, ha comptat amb la participació de Manel Nadal, secretari per a la Mobilitat del govern de la Generalitat de Catalunya, i de Lluís Ferrer, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona.
L'acte ha servit per presentar aquest projecte conjunt de la Secretaria per a la Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Autoritat Territorial de la Mobilitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.
L'ubicació de la UAB li permet gaudir d'un campus de qualitat amb molts espais oberts però limita la seva accessibilitat fent que els seus usuaris i els seus treballadors hagin de fer front a uns costos força elevats. Segons l'Enquesta d'Hàbits de Mobilitat de la UAB de 2006 cada dia arriben a l'Autònoma unes 40.000 persones. D'aquestes el 53% ho fa amb transport col·lectiu mentre que el 41% ho fa amb vehicle privat i només prop d'un 6% ho fa amb mitjans no mecanitzats. + info UAB