dimarts, 12 de desembre del 2006

Es presenta a Cerdanyola del Vallès “Contes Coordinats”

L’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, carrer de la Indústria 38-40, acollirà el proper dimecres 20 de desembre, a les 20h i a l’aula 6, la presentació del llibre Contes Coordinats. Es tracta d’un recull de contes, majoritàriament inèdits d’escriptors catalans, que té com a objectiu recollir fons econòmics per la Fundació Esclerosi Múltiple i donar a conèixer l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a més de 4.000 persones a Catalunya.

El llibre, editat per l’Editorial Montflorit, compta amb vuit contes, majoritàriament inèdits d’escriptors catalans de primera línia com Isidre Grau, Marta Pessarrodona, Ignasi Riera, Maria Mercè Roca, Marc Romera, Màrius Serra, Jesus Maria Tibau i Matthew Tree, que han escrit un conte exclusivament per aquest llibre. Un poema de Miquel Martí i Pol, que fou afectat d’Esclerosi Múltiple, obre el llibre a mode de pròleg. El poema triat, que porta per títol “L’Hoste Insòlit”, fa referència a la malaltia, alhora que és també un cant a la vida. La temàtica dels contes és diversa ja que els escriptors, que participen en aquest projecte de forma totalment desinteressada, han tingut total llibertat creativa. El llibre té una extensió de 144 pàgines.

Els beneficis que se n’obtinguin de la venda d’aquest llibre es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple per posar en marxa el nou projecte de creació del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT), que tindrà la seva Seu a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Per a més informació sobre la malaltiaFEM (Fundació Esclerosis Múltiple)