dijous, 26 d’octubre del 2006

VIU L'ESPAI VITAL A LES ONES

Espai Vital, es un programa de ràdio mancomunat per 4 emissores de ràdio municipal
Ripollet, Cerdanyola, Montcada i Barbera. El programa està realitzat per un nombre importat de periodistes i col·laboradors entre ells Maritxell Aimerich, Gemma Montcho, Jordi Jorba, Mª José Ruiz, Teresa Diviu, Javier Roldan, Manolo Ibarro, Mónica Gonzàlez, Xavier Poza, David Rua, Pilar Abian, Lluis Maldonado, Laura Grau, Lluis Ricard, i molts més professionals coordinats per Xavier Cases.

Espai Vital es un programa dedicat a les persones amb problemes de mobilitat i malalties cròniques.
Sovint no ens adonem de l'esforç físic i psiquic que han de superar dia a dia.
L'espai vital, tot i ser l'altaveu d'aquestes persones, serveix per seguir de ben aprop les novetats farmacològiques, tractaments i les últimes notícies en el camp de la sanitat.
El programa de ràdio parla a més de solidaritat, de planes web adaptades, de cuina adaptada, d'associacions i les seves activitats i permet escoltar les queixes i sugeriments mitjançant un correu electrònic radioespaivital@telefonica.net

Si el vols escoltar en directe, clicka sobre aquestes web www.cerdanyolaradio.com , www.ripollet.cat , www.montcada.org els dimecres de 20.00 a 21.00 hores o www.radiobarbera.fm els dimecres de 14.30 a 15.30.

Si ens vols escoltar per ones, poseu a la mateixa hora la ràdio en F.M als següents punts del dial: -Cerdanyola Ràdio 105.3
-Ripollet Ràdio 91.3
-Montcada Ràdio 104.6
-Ràdio Barberà 98.1

Esperem que aquest projecte radiofònic i solidari us enganxi com a nosaltres.