dilluns, 7 de març del 2011

Comunicat de l'Agència de Protecció Salut sobre l'existència d'un brot de Salmonel·la poona en lactants

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha publicat en el web una nota relacionada amb la informació rebuda del Centre Nacional d’Epidemiologia sobre l’existència d’un brot de Salmonel·la poona en lactants, possiblement associada al consum de llet infantil marca Blemil Plus 1 Forte del lot 236.

Així mateix, l’empresa fabricant ens ha informat que el passat 4 de febrer va procedir a la retirada voluntària d’aquest lot en haver detectat possibles problemes d’estanqueïtat. La qual cosa va informar a través del seu web i amb una nota de premsa.

Tanmateix, encara que no existeix confirmació analítica de la presència de Salmonel·la poona en els envasos de llet obtinguts en les llars dels afectats ni en les múltiples mostres del mateix lot analitzades per l’empresa en un laboratori extern, i que l’empresa comunica la retirada voluntària d’aquest lot, s’informa en defensa del principi fonamental de protecció de la salut pública, que si alguna família disposa d’algun envàs de Blemil corresponent al lot 236, data de caducitat 08.2012, no el consumeixi i el retorni al lloc de compra.
aquí texto