dimecres, 2 de desembre del 2009

Equipats per a fer la revista d’Aspasur


L'Associació Ràdio Espai Vital, que produeix el programa del mateix títol que Cerdanyola Ràdio emet els dimecres i dissabtes al matí han lliurat un equip informàtic al Centre Ocupacional Aspasur, que atén persones discapacitades de poblacions del Vallès Occidental, perquè elaborin la revista "Els nostres pensaments".

Per a fer possible la publicació dedicada, en principi, a informar de la vida del Centre tot i que no es descarta que pugui distribuir-se a les poblacions d’on són originaris els seus redactors, calia un equip informàtic. Xavier Cases i Alfredo Ángel Cano, en representació de l’Associació Ràdio Espai Vital, lliuraven aquest divendres aquest material al grup que farà la revista adquirit amb els recursos econòmics que va rebre el programa de ràdio Espai Vital, coproduït per diverses ràdios municipals de la comarca, en guanyar la darrera edició dels premis Rosalia Rovira de comunicació. Xavier Cases, president de l’entitat i director del programa Espai Vital, explica que un cop guanyat el premi els membres de l’entitat van decidir invertir els diners en projectes solidaris d’entitats com Aspasur.
El lliurament de l’equip informàtic, viscut amb gran calidesa per tothom, va evidenciar que el grup que s’encarregarà de fer la revista en té moltes ganes de veure-la feta. Ja han preparat molts textos, fotografies i altres materials. La publicació es dirà Els nostres pensaments. La Maria, una de les monitores que treballa amb el grup, explica que la redacció de la revista viu amb gran expectació aquests moments que culminaran amb una o potser més revistes. Iván, un dels redactors de la revista d'Aspasur, indica que Els nostres pensaments comptarà amb informació temàtica diversa sobre l'entitat i les seves activitats id estaca el pes que tindran els esports. Xavier Cases explicava als micròfons de Cerdanyola Ràdio que els usuaris d’Aspasur col·laboren activament al programa Espai Vital, enregistrant una col·laboració.