dimarts, 16 de juny del 2009

TVE recollirà l’esforç de superació de les persones amb discapacitat


Des del dissabte 13 de juny fins el proper diumenge, 20 de juny, una dotzena de programes de La 1 i La 2 de Televisió Espanyola mostraran l’esforç dels menors, persones amb discapacitat, refugiats i altres ciutadans amb grans dificultats per tirar endavant.
Serà, un cop més, a través de ‘Concienciados’, una iniciativa solidària que consistirà en l’emissió de notícies i reportatges de superació en diferents programes de la televisió pública, i que ja és el sisè any que es duu a terme.

Aquesta nova edició de ‘Concienciados’ va començar dissabte passat amb l’emissió dels Jocs de la Integració, una iniciativa en què participa TVE i que està destinada a fomentar la convivència de migrants, persones amb discapacitat i ciutadans espanyols a través de l’esport.
Els Telediaris de TVE oferiran una peça diària durant aquesta setmana amb exemples de superació personal, mentre que ‘Informe Semanal’, ‘Repor’, ‘En Portada’, ‘Crónicas’ i ‘Días de cine’ inclouran reportatges relacionats amb l’esperit de superació.
Per la seva part, els espais cinematogràfics ‘El cine de La 2’, ‘Es tu cine’ i ‘Versión Española’ oferiran també títols amb exemples de l’esforç personal de superació.