divendres, 11 de juliol del 2008

13 de juliol "Mulla't per l'esclerosi múltiple 2008"

El proper diumenge 13 de Juliol Cerdanyola del Vallés cel·lebra la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple.

Aquest dia totes les piscines de la població tindràn informació de la campanya, material de merchandatge, per recaptar fons per investigació i s'intentarà aconseguir un record de persones que es llancen a la piscina al mateix temps. L'hora per aconseguir-ho serà les dotze del mitgdia.
Des del voluntariat es remarca el fet que cada vegada són més les entitats que hi col.laboren en aquesta iniciativa amb la principal idea que se’n parli d’aquesta malaltia amb normalitat, sense complexos i que s’afronti amb tota naturalitat . Jordi Jorba, un dels voluntaris cerdanyolencs, considera participar en el Mulla’t d’una importància vital Una altra novetat d'aquesta edició és la confirmació de la construcció a finals d’any del Centre de l’Escleròsi Múltiple de Catalunya (CEMCAT) a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest serà un centre d’investigació avançada liderat pel responsable de la Unitat Neurológica, el doctor Montalbán.


Un total de 600 piscines col.laboren amb aquesta iniciativa que compta amb el seuport de més de 3.000 voluntaris i més de 91.000 persones col.laboradores, la qual cosa resalta la importancia i la conscienciació social envers aquesta malaltia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Soc mare d'una nena de 18anys que te la malaltia i agraeix-ho molt qualsevol iniciativa.