dimecres, 2 d’abril del 2008

Inaugurada l’Agència de Protecció de la Salut del Barcelonès Nord


L'Agència de Protecció de la Salut ha ampliat les seves oficines amb la inauguració d'un nou centre al municipi de Sant Adrià de Besòs(el Barcelonès) que donarà cobertura als ciutadans de la zona nord de la comarca. Es tracta d'un servei adreçat a la Protecció de la Salut que protegirà la població dels factors ambientals i alimentaris que poden produir un efecte negatiu sobre a salut de les persones.

La nova Agència de Protecció de la Salut donarà servei a uns 373 mil habitants dels de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Per aquest motiu disposarà d'un equip format una vintena de professionals, personal administratiu i tècnic, que inclourà set metges, cinc veterinaris, tres farmacèutics i tres diplomats d'infermeria. L'objectiu de l'oficina és prestar serveis a la ciutadania en l'àmbit sanitari centrats en el control d'aliments i begudes, els menjadors col•lectius, el subministrament de l'aigua de consum humà o preveure i controlar de la legionel•losi.
La Consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, acompanyada de l'alcalde de Sant Adrià, Jesús Maria Canga, van ser els encarregat d'obrir les portes d'aquesta seu que s'emmarca en el desplegament de l'Agència de Protecció de la Salut de Catalunya. Una inauguració que suposa, segons Geli, un pas endavant a l'hora d'enfortir les polítiques de salut pública.