dilluns, 17 de març del 2008

ESCLEROCK, Musics & Rock per l’esclerosi múltiple

ESCLEROCK – Músics per l’esclerosi múltiple és un concert benèfic organitzat per Fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple), amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació mèdica sobre aquesta malaltia degenerativa, que avui per avui no té cura.
L’esclerosi múltiple afecta l’1 per 1000 de la població. 6.000 persones a Catalunya, 40.000 a Espanya i més de dos milions i mig a tot el món. És d’origen immunològic, pero no s’en coneixen les causes, i es manifesta en gent jove, provocant en la majoria dels casos importants alteracions motores i cognitives.

Els fons recaptats pel concert seran destinats íntegrament al fons pel projecte d’investigació clínica que Fundació GAEM impulsa i que s’està desenvolupant a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.
El cantautor Quimi Portet (ex Último de la Fila), el conegut cantant i showman Miqui Puig, la banda de rock català de la Bisbal Mazoni, i el grup Nour, amb una base de càlida música occidental orientalitzada, oferiran aquest concert benèfic el proper dijous 3 d’abril. Els coneguts periodistes Matthew Tree i Xavi Grasset el presentaran.