dimarts, 19 de febrer del 2008

La Creu Roja a Barcelona estrena nou vehicle adaptat




L'Assemblea Local de la Creu Roja a Barcelona ha incorporat el mes de gener un nou vehicle adaptat per cobrir serveis de trasllat de persones o material de diverses activitats.

El vehicle cobrirà el servei diari d'acompanyament a guarderia externa dels nens i nenes de 0 a 3 anys que viuen amb les seves mares al Centre Penitenciari de Dones de Barcelona (Wad Ras), substituint d'aquesta manera l'antic vehicle que havia fet aquest servei els darrers anys.

Aquest nou automòbil - amb capacitat de 9 places - disposa d'una rampa manual per a poder transportar amb totes les garanties de seguretat i de confort una persona amb la seva cadira de rodes.


Amb l'adquisició del nou vehicle s'inicia la renovació dels vehicles de transport de l'Assemblea Local de Barcelona, un cop ja finalitzada la de les ambulàncies.

Gràcies a l'entesa i col·laboració de l'empresa carrossera "Emergència 2.000" amb la Creu Roja, s'ha dissenyat el vehicle tenint en compte les necessitats de Servei de l'Assemblea Local de Barcelona.