dimecres, 19 de desembre del 2007

Cerdanyola, Ripollet i Montcada avancen 120.000 euros per accelerar la construcció de l'hospital Ernest Lluch


La Mancomunitat de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac avançarà 120.000 euros per al concurs d’idees per a la redacció del projecte de l’Hospital Ernest Lluch i serà la principal partida del pressupost de l’organisme conjunt per al 2008 que s’incrementa un 21’71% fins arribar als 965.703 euros.

La consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, es reunirà el pròxim 25 de gener amb els alcaldes mancomunats -Antoni Morral, de Cerdanyola, Juan Parralejo, de Ripollet, i César Arrizabalaga, de Montacada- i l’alcaldessa de Barberà -Anna del Frago-per presentar-los el Pla funcional de l’equipament i el cronograma amb la previsió d’obres.

El president de torn de la Mancomunitat, César Arrizabalaga, explica que els ajuntaments afectats han acordat avançar els diners necessaris per a la convocatòria del concurs d’idees amb l’objectiu d’accelerar el procés. La Generalitat retornarà aquesta quantitat posteriorment.

Paral·lelament, es continua treballant en la tramitació de la modificació puntual del Pla General Metropolità del sector discontinu Redosa-Vallençana, necessària per poder fer la cessió a la Generalitat dels terrenys on es construirà l’hospital. Es preveu que l’aprovació definitiva per part dels ajuntaments de la modificació puntual es produirà a mitjan de l’any vinent.

Altres partides destacades del pressupost de la Mancomunitat són per a la segona fase de la reforma de la Creu Roja (372.402 euros), i per l’elaboració del Pla Estratègic de la Mancomunitat (50.000 euros).