dimarts, 27 de novembre del 2007

PEDALEJA PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE AMB HOLMES PLACE I LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE


El proper divendres 30 de novembre de 8 del matí a 8 del vespre es celebren les 12 hores de spinning: “POSA EN FORMA LA TEVA SOLIDARITAT”
Amb l’objectiu d’aconseguir fons per a la Fundació, els clubs de fitness Holmes Place i Europolis inviten a tothom a participar en aquesta iniciativa. El divendres 30 de novembre des de les 8 del matí fins les 8 del vespre, durant 12 hores ininterrompudes hi haurà classes de spinning. Només cal apuntar-se al club més proper i fer un donatiu mínim de 10 euros i unir-se a la pedalejada el dia 30 a l’hora escollida.
A més de col·laborar per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i passar una hora de diversió garantida, els participants rebran un detall i un diploma acreditatiu.

És el quart any que el Grup Holmes Place Europolis s’involucra en aquesta causa però és el primer cop que participaran tots els clubs de fitness del Grup. A les tres anteriors edicions, els dos clubs implicats, Europolis de Sardenya i les Corts, van aconseguir recaptar prop de 30.000 euros de donació per a la Fundació Esclerosi Múltiple. En aquesta edició, amb nou clubs involucrats, comptarem amb més participants i esperem multiplicar l’ aportació.

La recaptació de Barcelona es destinarà a la creació d’un centre (CEMCAT) amb seu a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón, per a l’atenció especialitzada de l’Esclerosi Múltiple, així com la investigació, prevenció, diagnòstic, rehabilitació i tractament d’aquesta malaltia, treballant en xarxa amb la resta de centres especialitzats.

La Fundació Esclerosi Múltiple
La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat privada sense afany de lucre nascuda a Barcelona l’any 1989, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple i destinar recursos a la investigació.

Holmes Place Health Clubs
Holmes Place Health Clubs és una cadena de clubs de fitness líder a nivell europeu. Holmes Place Iberia, que inclou els centres Holmes Place i Europolis, té actualment a l’entorn de 90.000 socis i compta amb 22 clubs a Espanya i Portugal, 9 dels quals es troben a Madrid, Barcelona i Saragossa. Holmes Place Health Clubs és una cadena d’origen britànic que opera en el món del fitness des de 1979