dijous, 22 de novembre del 2007

Les parets de Sant Joan de Déu es vesteixen de Disney


Els principals personatges de Disney acompanyen, des d’aquesta setmana, els nens hospitalitzats a Sant Joan de Déu. L’Hospital ha decorat les parets d’uns 150 metres quadrats de la unitat de cirurgia ambulatòria amb dibuixos de colors llampats per intentar fer més agradable l’hospitaltizació dels més petits.
Estar malalt i haver de ser sotmès a una operació no és una experiència gens agradable. I menys si hem d’estar en un ambient fred, de parets blanques i mobles poc acollidors.

Per evitar que els nens i nenes passin por i estiguin nerviosos abans i després de ser operats, l’Hospital de Sant Joan de Déu, en col·laboració amb Disney ha decorat algunes parets del centre amb alguns dels principals personatges de la companyia d'animació, com ara el peix Nemo.

La iniciativa ja s'ha desenvolupat amb èxit en ciutats com València i Madrid, així com en hospitals dels Estats Units i Itàlia. Segons Disney, la visita dels personatges de la companya, així com la realització d'activitats amb joguines, jocs, pel·lícules i llibres, ajuda els nens a la seva recuperació i millora l'eficàcia dels seus tractaments.