divendres, 16 de novembre del 2007

L'Agrupació Barça Veterans subhasta, a través d'eBay, objectes per recollir fons per a la Creu Roja

L'Agrupació Barça Veterans posa en marxa a partir del dia 19 de novembre la 2a Subhasta Solidària. Es tracta d'una iniciativa de caràcter benèfic que servirà per recollir fons per a la campanya de joguina educativa de Creu Roja Joventut. La subhasta està formada per 12 objectes donats per exjugadors del FC Barcelona i es portarà a terme a través del portal eBay ( http://www.ebay.es/) fins el 29 de novembre.
La celebració de la subhasta respon a l'objectiu de l'Agrupació Barça Veterans de contribuir al desenvolupament de la societat a través de l'experiència i la predisposició de nombrosos exjugadors del FC Barcelona. Un gest senzill com el de donar un objecte per a una subhasta pot contribuir a una necessitat de la societat que és el centre de l'activitat d'una organització com Creu Roja Catalunya.

"Marca un gol per a la Creu Roja"

En aquesta ocasió, els diners recollits en la subhasta es destinaran a Creu Roja Joventut, concretament, per a la seva campanya "Educa per un món millor". Aquest projecte pretén sensibilitzar la població per a un consum responsable de joguines, sobre la importància pedagògica de la joguina, per a l'elecció de joguines no bèl·liques, no sexistes i potenciar el joc cooperatiu.
En la seva primera edició, la subhasta solidària de l'Agrupació va aconseguir recollir 4.281 euros, que es van lliurar a la Marató de TV3. En els 10 dies que va durar la subhasta, les pàgines dels diversos objectes van rebre gairebé 8.000 visites dels internautes, que es van traduir en 500 ofertes per als objectes que hi havia.
La campanya de comunicació de la 2ona Subhasta Solidària es basa en un espot, produït gràcies a la col·laboració de Barça TV. L'anunci el protagonitzen els exjugadors Pere Valentí Mora, Toño De la Cruz, que estan acompanyats d'un grup de vountaris de Creu Roja Joventut. El rodatge es va fer al Mini Estadi del FC Barcelona. L'anunci es pot visualitzar a les pàgines web de les dues entitats ( http://www.veteransfcbarcelona.cat/, http://www.creuroja.org/ i http://www.creurojajoventut.org/ )

Llistat d'exjugadors del FC Barcelona i objectes que aporten a la subhasta:

Justo Tejada. Samarreta selecció espanyola 1958. Preu de sortida: 1€.
Òscar Garcia. Samarreta centenari FC Barcelona i xandall selecció catalana. Preu de sortida: 1€.
Enrique Castro Quini . Escultura homenatge. Preu de sortida: 1€.
Joaquim Brugué. Quadre pintat pel mateix exjugador. Preu de sortida: 1€.
Ramon Maria Calderé . Trofeu millor jugador Joan Gamper. Preu de sortida: 1€.
Andoni Zubizarreta . Samarreta homenatge Nelson Mandela. Preu de sortida: 1€.
Albert "Chapi" Ferrer . Samarreta Chelsea. Preu de sortida: 1€.
Josep Fusté. Placa Eurocopa 1964. Preu de sortida: 1€.
Toño De la Cruz . Portada 25 aniversari Recopa 1979. Preu de sortida: 1€.
Agrupació Barça Veterans : pilota anys 20 i samarreta antiga signada per exjugadors. Preu de sortida: 1€.
L'Agrupació Barça Veterans es va crear el 1959 i té la missió de mantenir viva la memòria històrica del FC Barcelona, difondre els valors del futbol i ajudar els exjugadors que ho necessiten. L'entitat està formada per més de 800 socis, la majoria dels quals són exjugadors de diverses categories de futbol del club. L'equip de l'Agrupació disputa cada any més de 20 partits principalment a Catalunya, tot i que també en disputa a la resta d'Espanya i a l'estranger. A banda de l'activitat esportiva, l'Agrupació també vincula l'activitat social dels seus membres, amb taules rodones, activitats socioesportives per a infants i actes benèfics com la Subhasta Solidària.
La Creu Roja és una institució humanitària de caràcter voluntari d'interès públic que compta amb més de 161.000 socis, 14.000 voluntaris, i més de 150 punts de presència repartits per tot Catalunya. Treballa per la recerca i foment de la pau, la cooperació i del desenvolupament del benestar social en general. Per la seva banda, Creu Roja Joventut és l'organització de joves compromesos socialment de la institució humanitària que fomenta la participació integral dels i de les joves i promou entre la societat valors i actituds de respecte i en defensa de la vida humana i el seu entorn.
eBay és el major mercat de compra i venda a Internet de tot el món, i la companyia amb el creixement més ràpid de la història. Fundada el 1995, eBay ha creat una poderosa plataforma de venda de béns i serveis per a una apassionada comunitat de particulars i empreses. En l'actualitat compta amb 212 milions d'usuaris i està present en 33 països. Diàriament hi ha a la venda un promig de 105 milions d'articles classificats per categories. eBay facilita el comerç a nivell local, nacional i internacional amb llocs web adaptats a qualsevol mercat del món.