dimecres, 10 d’octubre del 2007

Cursos de formació de la Fundació Autònoma Solidària


La Fundació Autònoma Solidària (FAS) oferirà al llarg del curs 2007-2008 diversos cursos de formació adreçats a la comunitat universitària i reconeguts amb crèdits de lliure elecció. A l'octubre s'inicien dos cursos sobre Introducció a la Cooperació i Discapacitat i Integració.

El Curs d'introducció a la cooperació. Els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni tindrà lloc del 16 d'octubre al 4 de desembre de 2007 i té com a objectiu introduir els participants al món de la cooperació al desenvolupament i donar a conèixer, de la mà de reconegudes organitzacions, els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, el seu grau de consecució i les actituds que contribueixen a un món més just. Les classes es faran el dimarts i els dijous de 15,30 a 17.30 hores, a l'Aula 5 de la Facultat de Ciències Econòmiques. La inscripció finalitza l'11 d'octubre de 2007.
El curs sobre Discapacitat i Integració, que tindrà lloc del 24 d'octubre al 28 de novembre de 2007, vol proporcionar als participants uns coneixements bàsics sobre la integració i inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat. S'adreça a aquelles persones que treballen en l'àmbit de la discapacitat i/o a persones sensibles i disposades a contribuir amb el desenvolupament del drets del col·lectiu de persones amb discapacitat. Les classes es faran els dilluns i els dimecres de 15,30 a 17,30 hores a la Facultat de Ciències de l'Educació. El període d'inscripció finalitza el 19 d'octubre de 2007.
Ambdós cursos estan reconegut amb 2 crèdits de lliure elecció. Per matricular-se cal omplir el formulari d'inscripció (recollir-lo a l'Espai Solidari o descarregar-lo del web de la Fundació) i lliurar-lo, juntament amb el comprovant de pagament, a l'Espai Solidari de la FAS (Plaça Cívica de la UAB, al costat de la farmàcia). Més informació al telèfon 93 581 45 07 o al correu electrònic fas.formacio@uab.cat.