dijous, 27 de setembre del 2007

Per fí els àpats tindran un final rodó! Ha arribat Postres per diabètics

En aquest llibre proposem tot un seguit de receptes de postres i dolços que
tothom podrà gaudir. Des dels sabors més tradicionals com la crema catalana
o els gelats fins a l’apetitós Sacher, molts dolços han estat vedats fins
ara. Gràcies a aquestes receptes, però, tant la textura com el gust de les
postres ens delectaran per la seva autenticitat. Cadascuna de les receptes
ha estat objecte d’un rigorós estudi nutricional per tal de conèixer-ne l’ús
adequat i l’estalvi de calories i hidrats de carboni que tant preocupen les
persones amb diabetis i un nombre creixent de gent. Gràcies als avenços en
la indústria alimentària, s’ha aconseguit crear productes endolcidors que
poden substituir el sucre. A més a més, totes les receptes poden elaborar-se també amb sucre.

Per més informació Editorial Montflorit.

1 comentari:

Laura (catalunya central) ha dit...

M'ha agradat molt la proposta que ofereix aquest llibre.
M'agrada molt preparar postres i sobretot, que tothom les pugui saborejar.