dimecres, 30 de maig del 2007

La FSP-UGT informa d’un cas de lipoatròfia semicircular a l’Ajuntament de Cerdanyola


La secció sindical de la FSP-UGT de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès dóna a conèixer la detecció a les dependències municipals d’un cas de lipoatròfia semicircular. La persona a qui se li ha diagnosticat la malaltia va començar a trobar-se malament, amb problemes musculars. La Mútua contractada per l’Ajuntament li va fer les proves escaients per a trobar-hi la causa dels seus problemes de salut, confirmant el diagnosi de lipoatròfia muscular.

Assabentat del procés i posterior diagnosi el Comitè de Seguretat i Salut de l’Ajuntament, de comú acord amb el govern local, ha instat perquè s’adeqüin i canviïn en el que s’escaigui el centre de treball i el mobiliari que empra la persona malalta. Al mateix temps s’han donat instruccions a l’empresa de neteja perquè quan treballin a les oficines municipals ho facin amb les finestres ben obertes perquè es ventilin de manera adequada.

La FSP-UGT de l’Ajuntament de Cerdanyola destaca la resposta positiva del govern local alhora que manifesta la necessitat que es revisin totes les dependències municipals per evitar que es registrin nous casos de lipoatròfia semicircular.