dilluns, 26 de febrer del 2007

CONDIS I LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE POSEN EN MARXA LA INICIATIVA

Condis Supermercats i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) posen en marxa la iniciativa solidària “Una Poma per la Vida”, que es portarà a terme els dies 2 i 3 de març als més de 400 centres que el grup de distribució Condis té a Catalunya i Madrid/Zona Centre, com també a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on la Fundació té situat l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol.

Durant el primer divendres i dissabte de març, voluntaris de la FEM seran presents a diversos punts de venda, convidant els ciutadans a adquirir una “poma solidària” per 1,50 € i informant-los de la rellevància del seu donatiu.
Els fons recaptats es destinaran als serveis assistencials i de recerca de la FEM, i també al desenvolupament de programes de rehabilitació integral, dedicats a millorar la qualitat de vida de les 4.000 famílies catalanes i 30.000 espanyoles que conviuen amb aquesta malaltia.

Condis, que ja desenvolupa altres iniciatives socials dins la seva política de Responsabilitat Social Empresarial, potencia així el seu compromís amb fundacions i entitats que necessiten suport i/o finançament per a donar resposta a necessitats pròpies de col·lectius que requereixen una atenció especial.

Juntament amb Condis i totes les persones voluntàries de la FEM, també les empreses proveïdores de pomes, BENVI i Fruites NIQUI, i les responsables dels expositors i de la creativitat, MARC MARTI i O.B.B., col·laboren amb la iniciativa.

Així mateix, l’actor de cinema, teatre i televisió Jordi Boixaderas serà l’encarregat de donar veu al missatge que avançarà i difondrà informació sobre la campanya a través de la megafonia dels mateixos supermercats.

Actualment, i gràcies a la generositat de persones i institucions, la FEM disposa d’una xarxa d’Hospitals de Dia, on els pacients són atesos per personal sanitari especialitzat, i també d’un Centre Especial d’Ocupació i Formació per a la integració laboral de les persones afectades.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia que interfereix en la capacitat de controlar funcions bàsiques com ara parlar, caminar o veure-hi. Les causes que la provoquen encara són desconegudes i, per tant, encara no n’existeix cap tractament curatiu.


A més, el divendres 2 de març a les 22 hores, a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallés, el cantautor Gerard Sesé oferirà un concert. El 30% de la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. A més, al concert, també es podrà comprar el CD de Gerard Sesé i la poma solidària per 6 euros.