dimarts, 19 de desembre del 2006

Isidre Grau participarà a la presentació del llibre Contes Coordinats

L’acte de presentació del llibre Contes Coordinats es durà a terme demà dimecres, a les 20h i a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès (carrer de la Indústria, 38-40).

L’escriptor és un dels 8 autors que han cedit contes per al llibre Contes Coordinats, una iniciativa promoguda pels voluntaris locals de la Fundació Esclerosi Múltiple que té com a objectiu donar a conèixer la malaltia i recaptar fons econòmics per atendre la seva investigació i guariment.

Isidre Grau dissertarà sobre el compromís dels escriptors amb la societat, en accions com per exemple la participació en iniciatives com Contes Coordinats. Acompanyarà l’escriptor el voluntari de la FEM Xavier Cases, junt amb representants de l’Editorial Montflorit.

8 autors de primera línia
Marta Pessarrodona, Ignasi Riera, Maria Mercè Roca, Marc Romera, Màrius Serra, Jesus Maria Tibau i Matthew Tree, junt amb Isidre Grau, conformen la nòmina d’autors i autores que han col·laborat amb la iniciativa Contes Coordinats. El llibre, editat amb el suport de La Caixa, es ven a les llibreries a un preu de 12 euros. Aquesta és la quantitat que s’ingressa íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.