dilluns, 11 de desembre del 2006

El rector de la UAB presenta un pla d'acció d'igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat

Lluís Ferrer, rector de la UAB, presentarà demà, dia 12 de desembre, el pla d’acció d’igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat que s’aplicarà a la UAB l’any 2007. Entre altres innovadores accions previstes, destaquen la creació d'un Centre de Recursos Tecnològics, l’inici del projecte pilot d'atenció a les persones amb discapacitat física basat en la figura de l’Assistent Personal, i l’aplicació del Pla d’Accessibilitat i Mobilitat de la UAB.

Commemoració del Dia de la Discapacitat a la UAB

L'acte tindrà lloc, a partir de les 12,30 hores, a la sala d'actes del Rectorat, per commemorar el Dia de la Discapacitat a la UAB, que comptarà amb la participació, entre d'altres, del director general de I’Institut Català de Serveis Socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, de Berta Maure Rubio, de la direcció general per al Desenvolupament de la Societat de la Informació del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, del propi rector de la UAB, i d’estudiants discapacitats de la UAB.

L’acte comptarà amb les mesures d’accessibilitat i d’adaptabilitat per a garantir l’accés de totes les persones.

* La UAB ja va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el passat 30 de novembre. Aquest bloc se'n va fer ressò d'aquella activitat, a l'entrada que localitzareu aquí.
La fotografia que il·lustra aquest text es va fer aquell dia i correspon a l'activitat del Joc de l'Oca amb cadira de rodes.