dijous, 30 de novembre del 2006

Seminari demà a la Facultat de Dret de la UAB sobre la Llei de Dependència

Demà s'inicia el III Cicle de Seminaris Universitaris d'Actualitat Laboral, que dirigeix María José Feijóo Rey, professora del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques. El primer seminari tractarà sobre la Llei de Dependència i tindrà lloc a la sala de Juntes de la Facultat de Dret a partir de les 10 hores. El seminari arriba just el dia després de l'aprovació definitiva de la llei al Congrés dels Diputats. Llegiu la informació a La Malla, al portal Telenoticies.com i al diari El País.

La inauguració comptarà amb la presència d'Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola del Vallès i les primeres ponències aniran a càrrec de Jaime Castiñeira i Manuel Ramón Alarcón, professors titulars de la Universitat de Sevilla.

Les properes sessions d'aquest cicle de seminaris es faran els dies 15 de desembre i 9 de febrer. El proper 15 de desembre es tractarà el tema "El mobbing com assetjament psicològic en el lloc de treball", analitzant la situació laboral actual i la seva perspectiva penal. La última sessió es farà el dia 9 de febrer i s'abordarà la qüestió de la violència de gènere i contracte de treball.