dilluns, 27 de novembre del 2006

programa 29-11-2006

Editorial: Avui la Gemma ens parla dels mitjans audiovisuals adaptats.
Per escoltar la editorial fes un CLICK.

El cap de setmana passat Cerdanyola cel·lebrava la diada de Sant Iscle a Can Catà. L'associació Tortuga Cerdanyola sense barreres va montar la seva taula. El Jordi Jorba va parlar amb Juanjo Giménez, el president, sobre l'accessibilitat de Can Catà. CLIKC si vols escoltar la entrevista.


La ADUAB (associació de discapacitats de la UAB) cel·lebren el dia internacional del discapacitat amb diferents activitats per a tothom. Espai Vital va parlar amb una de les vol·luntaries de la ADUAB, Xenia Garcia, escolta la entrevista CLICK.

A Montcada s'ha creat la comissió d'infants amb necessitats especials, la Silvia va parlar amb Carolina Ibàñez, una de les responsables de la comissió. CLICK

RODA INFORMATIVA: Les emissores de Ripollet, Cerdanyola, Barberà i Montcada, ens apropen les últimes novetats saniàries del municipi. Escolta la roda informativa punxant aquí.

Planes Web interessants: www.actuava.org , www.uab.es/as-aduab , www.sordsdesabadell.org Si voleu coneixer les explicacions d'aquestes web punxeu aquí.

Cuina Adaptada: Avui comencem tot un seguit de plats de Nadal. El primer d'aquests plats es POLLASTRE ROSTIT. Escoltar la recepta.












SI POT SER......NO EM ROSTIU.

Apa, fins la propera setmana.